virtual assistant voor online ondernemers

Samenwerken aan jouw online bedrijf

Weet je nog niet zo goed hoe je mijn hulp het beste kunt inzetten? Ik heb verschillende mogelijkheden om samen te werken. Voor kleine, eenmalige of nieuwe klussen werk ik meestal op uurbasis. Als je al eens met me hebt gewerkt en een langdurige samenwerking aan wilt gaan kun je ook kiezen voor een maandelijks abonnement. Dan ben je verzekerd van genoeg uren รฉn tegen een erg voordelige prijs.

Uurbasis

Voor kleine & losse klussen
60
p/u*
  • Weet je nog niet of je vaker gebruik wilt maken van een Virtual Assistant of heb je een losse opdracht? Dan is op uurbasis wellicht de beste keus voor jou! We kunnen van tevoren het aantal uren afspreken zodat jij weet waar je aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan.
  • Flexibel in te plannen uren
  • Van tevoren een min en max aantal uren instellen
  • Nooit teveel betalen

Vaste samenwerking

Grote projecten of langdurige samenwerkingen
55
p/u*
  • Heb je al eens eerder met me gewerkt en wil je voor een langere tijd samen werken? Dan is een vaste samenwerking voor jou wellicht de juiste keus! Je kunt kiezen uit 2,4 of 6 uur per week. Hierbij geldt dat we minstens 3 maanden samen werken.
  • Aangepaste uren is mogelijk in overleg
  • 1 maand opzegtermijn (wederzijds opzegbaar)
  • Ongebruikte uren komen te vervallen

Werken op uurbasis

De meest gekozen optie is die van werken op uurbasis. Je kunt flexibel uren inzetten wanneer het nodig is en kunt zelfs een maximaal aantal uren vastzetten zodat je nooit voor een verassing komt te staan. Of je nu eenmalig gebruik maakt van mijn diensten of als je af en toe een klus hebt, dan is dit een fijne optie voor jou! We spreken van tevoren af hoeveel uur er maximaal gewerkt kan worden en stemmen dat af met de taken die daarbij passen.ย 

Werken met een abonnement

Als ik al eens eerder opdrachten voor je heb gedaan en je klaar bent voor een lange termijn samenwerking is een abonnement je voordeligste optie. Van tevoren maken we een plan hoeveel uur je per week nodig denkt te hebben en welke taken hierbij horen. Deze dienst is vooral geschikt als je bijvoorbeeld wekelijkse content nodig hebt of een dienst wilt gaan lanceren waar je naar toe wilt werken. Zo checken we elke week in en kunnen we stapsgewijs naar een doel toewerken. Maar ook als je wekelijkse ondersteuning nodig hebt zonder een groot eindtraject ben je van harte welkom.