virtual assistant voor de online ondernemer

Impact maken met jouw duurzame of bewuste bedrijf

Wat fijn dat onze ondernemingen zo divers zijn, dat betekent dat we op heel veel verschillende levensgebieden kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Slow-living, meer stilstaan bij de keuzes die we maken en welke invloed ze hebben op de wereld en zij die daarin leven. Ik help jou met de technische & creatieve taken in jouw bedrijf zodat jij kan doen waar je goed in bent! Zodat we samen, stap voor stap, de wereld een mooiere plek kunnen maken.

Een greep uit mijn aanbod

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?

Technische
ondersteuning

- WordPress Website bouwen
(Alleen WordPress & Elementor sites)
- Verhuizen domein & hosting
- Email & Agenda beheer
- Mailblue automatiseringen
- Webinar aanmaken
- Workflow maken & beheer (Notion)
- Automatiseren processen
- SEO optimalisatie

creatieve
ondersteuning

- Social media beheer
- Content creation (social media)
- Documenten vormgeven
- Presentaties maken
- Nieuwsbrieven maken
- (Web/SEO) Teksten schrijven
- Canva Templates
- Digitale producten ontwerpen
- E-book ontwerpen

support &
coaching

- Uitzetten van strategie flows
- Structuur aanbrengen
- Automatiseren tijdrovende klussen
- Inzicht brengen in je tijdverdeling
- Groeimogelijkheden in kaart brengen
- Meer bewustzijn in je werk
- Online ondernemen
(locatie onafhankelijk)
- Opzetten van je onderneming
(Alles wat je wilt weten om te starten)

Technische ondersteuning

Als bewuste ondernemer is het soms een hele uitdaging om zowel het intuรฏtieve als het technische deel in je onderneming te managen. Veel mensen vinden het technische stuk lastig, niet leuk of tรฉ tijdrovend in hun bedrijf. Of het nu gaat om websites bouwen, je bedrijf automatiseren, mailing programma’s instellen of het integreren van je social media kanalen, je hoeft het niet allemaal alleen te doen!

Creatieve ondersteuning

Je bent hartstikke goed in je werk en je runt je bedrijf met veel bezieling. Je weet wat je wilt maar om die vertaling te maken naar beeld of vormgeving is een ander verhaal. Misschien vind je het hartstikke leuk om content te maken maar kost het te veel tijd of is het net niet wat je voor ogen had. Ik kan je helpen met het schrijven van (SEO) teksten, vormgeven van je website, social media kanalen, e-booken en nog veel meer.

Sparrings partner

Hoe kun jij jouw onderneming zo bewust & tijdbesparend mogelijk indelen? Waar gaan je meeste uren naar toe, hoe ziet jouw planning en structuur eruit, heb je genoeg vrije tijd over? Mis je een collega om mee te brainstormen of twijfel je over de volgende stappen om te kunnen groeien als ondernemer? Ook daar kan ik ondersteuning in bieden. Wil je jouw bedrijf met meer rust, vertrouwen en intuรฏtie runnen? Laten we samen kijken wat er kan ontstaan!