Portfolio

Enkele voorbeelden van mijn grafisch & website werk.

Fijne samenwerkingen

Met deze leuke ondernemers heb ik al mogen samenwerken.

lieve woorden

Hoe ervaren anderen de samenwerking?

Karin Rutjes

5/5

Ik vind de samenwerking met Celine heel fijn. Het voelt ook echt alsof je samen werkt. Iemand die meedenkt en mee voelt. En die mij na een paar maanden afwezigheid ivm depressie weer met open armen ontving. Waar ik bij anderen nogal snel het gevoel krijg dat ik tot last ben heb ik dat bij Celine helemaal niet. Ik durf te delen. Ik voel geen schaamte om mijn situatie en weet dat ik alle hersenspinsel kan delen.

Soms functioneert ze ook prima als mijn coach! Ze is van alle markten thuis. Levert prachtig en goed werk en daarnaast is ze echt menselijk met groot empathisch vermogen. Voor mij de perfecte combinatie voor mijn grillige hoofd en emoties. Ik ben super blij met haar!

Yolande van Loon

5/5

Ik heb al verschillende keren hulp gekregen van Celine voor aanpassingen aan mijn bestaande website- en de vormgeving van mijn e-book. Celine luistert aandachtig naar je wensen, maakt een mooie vertaalslag naar een concreet plan van aanpak. Ze is een fijne sparringpartner, heeft goede ideeën, die het creatie-vuurtje meteen aanwakkeren. Ze is transparant over wat ze voor je kan betekenen en maakt heldere (prijs)afspraken.
Ik heb de samenwerking met Celine als heel prettig ervaren.

Reni de Bie

5/5

Al een tijdje liep ik te worstelen met mijn website, met name het gedeelte van mijn webshop. Deze wilde ik graag professionaliseren, maar ik kreeg dit zelf niet voor elkaar. Celine heeft uitgebreid de tijd genomen om naar mijn wensen te luisteren, daarnaast was ze heel helder in de communicatie, in hoe ze het aan ging pakken en maakte ze vooraf heldere praktische afspraken. Mijn wensen heeft Celine heel goed weten te vertalen in het professionaliseren en werkend krijgen van mijn webshop. Haar toewijding om het voor elkaar te krijgen sprong er voor mij echt uit. Ook in de nazorg en uitleg heeft Celine wederom ruim en goed te tijd gekomen om mij wegwijs te maken in het invullen en werken met mijn webshop. Ik ben heel blij dat Celine op mijn pad gekomen is!

Silke te Riet-Scholten

5/5

Celine heeft mij enorm geholpen met het maken van mijn website. Ik zat al jaren met een idee in mijn hoofd, maar had geen idee waar ik moest beginnen met het creëren van een blog. Dankzij Celine is dat nu eindelijk gelukt! Fijne communicatie en ze heeft leuke ideeën. Dikke aanrader!