mijn reis als ondernemer

We hoeven het niet allemaal alleen te doen

Ik begon mijn ondernemerschap als vegan blogger en startte mijn eerste eigen bedrijf onder de naam Health Beauty Mind. Eigenlijk afgestudeerd als fotografe en DTP-er begon ik voor mezelf en liet ik de wereld kennis maken met lekkere en simpele plantaardige voeding. Toen ik vervolgens een depressie en angststoornis ontwikkelde begon mijn perspectief te verschuiven en bemerkte ik dat ik toch eigenlijk meer wilde delen dan alleen lekkere recepten.

Zo begon ik met het delen van mijn persoonlijke verhaal. Mijn bedrijf veranderde met me mee en ik begon opleidingen te volgen rondom bewustzijns- en integrale coaching. De thema’s werden breder en ik kon steeds meer kwijt in spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Alsof dat nog niet genoeg was startte ik daarna een opleiding als astroloog. Astrologie werd een rode draad in mijn bedrijf én leven. Ik veranderde de naam van mijn bedrijf en werd “Leven met de Maan”.

Fotograaf, Dtp-er, bewustzijnscoach of astroloog?

"Het werd tijd om mijn kennis te delen met anderen."

Iedereen die de wereld een bewuste, duurzamere of liefdevollere plek wilt maken kan op mijn steun rekenen.

In 2022 werd mijn verlangen om mijn kennis van ondernemen te delen steeds groter en besloot ik om mijn kwaliteiten in te zetten voor bewuste & duurzame ondernemers. Met mijn voorkennis van zowel vormgeven als fotografie heb ik de afgelopen 9 jaar alles wat met de online wereld te maken heeft eigen gemaakt. Ik bouw websites, schrijf SEO teksten, creëer online en offline content en heb mezelf wegwijs gemaakt in de technische én creatieve aspecten van ondernemerschap.

Nu help ik andere ondernemers om meer tijd vrij te maken voor hun bedrijf én leven door taken over te nemen of ondersteuning te bieden daar waar nodig. Als Virtual Assistant hoop ik anderen te kunnen helpen met de werkzaamheden van hun bedrijf zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen missie. En iedereen die op zijn of haar manier de wereld een betere, duurzamere of liefdevollere plek wilt maken kan daarin op mijn steun rekenen.

Als jij benieuwd bent naar mijn diensten en wat ik precies kan doen voor jouw bedrijf kun je hier kijken wat mijn aanbod is. Heb je taken of vragen die niet genoemd worden? Schroom niet om me een berichtje te sturen via de contactpagina of een DM op Instagram.