Jan willem

Praktijk voor Korturende Psychotherapie

Jan Willem is al meer dan 25 jaar werkzaam als Psycholoog en meer dan 20 jaar als Psychotherapeut. Hij heeft een goedlopende praktijk waar hij mensen helpt via zowel psychotherapie als coaching. We hebben het totaalplaatje van zijn online zichtbaarheid aangepakt en hebben gewerkt aan een nieuwe website, fotografie voor op de website, SEO teksten & optimalisatie en het herschrijven van de webteksten.

Website bouwen

www.kortdurendepsychotherapie.com

Ik mocht zijn verouderde website omtoveren tot een modern jasje, verhuizen naar een nieuwe hosting én de nieuwe fotografie verzorgen voor op de website. Een grote klus waar een hoop voorbereiding en regelwerk aan vooraf ging. De website bevatte veel informatie & diverse documenten die mee verhuisd moesten worden. De oude website was niet fijn te navigeren en daarom hebben we bij de nieuwe extra ingezet op praktisch en overzichtelijk navigeren. We hebben een whatsapp functie geïntegreerd zodat nieuwe cliënten hem rechtstreeks kunnen appen via de site.

Fotografie

We hebben ook nieuwe foto’s gemaakt voor op zijn website. Ik heb fotografie gestudeerd aan de Fotovakschool en mijn diploma behaald maar gebruik deze nog maar zelden. Af en toe maak ik een uitzondering en doe ik nog wel eens een fotografie klusje erbij. De foto’s waren ter ondersteuning van de website en dienden als een sfeer maker. We hebben gepoogd de energie en sfeer van zijn praktijk in een mooie lijn over te brengen naar zijn website. Zodat het een mooi passend geheel werd.