Karin

Mentale Liefde

Karin is de eigenaresse van Mentale Liefde en deelt op haar blog en Instagram rauw, eerlijk en openhartig over haar eigen leven. Ze leert haar weg te vinden in depressies, angst & autisme. Begonnen als online coach met een voorliefde voor HSP is Karin aan het transformeren en zo ook haar bedrijf. Ze heeft nu haar webshop gelanceerd en zo ook haar eerste productlijn voor Mentale liefde.

www.mentaleliefde.nl

Website bouwen

Karin zat met haar website bij ShowIt waarmee ze haar website zelf makkelijk kon bouwen & waar de hosting werd verzorgt. Voor beginnende ondernemers heel prettig, als je zelf dingen wilt kunnen aanpassen en vrijheid van ontwerpen & technische instellingen wilt hebben iets minder.

Ze was heel blij met haar website maar wilde hem graag onderbrengen bij een andere hosting én de mogelijkheid hebben om álles zelf aan te kunnen passen. Dus kreeg ik de opdracht om de website over te zetten en na te maken met hier en daar wat kleine aanpassingen.

mentale liefde

Logo ontwerpen

Karin haar bedrijf veranderde van naam én inhoud waardoor het tijd was om een passend logo te ontwerpen. Het liefst eentje die haar bijzondere missie zou weergeven waarin kwetsbaarheid én kracht samen komen in Mentale Liefde. Ik schetste met de hand de illustratie van het brein en tekende deze digitaal over om er een beeldmerk van te maken voor het logo.

@mentaleliefde

Social Media Templates

Om haar creativiteit te kickstarten vindt Karin het fijn om af te wisselen met leuke templates die ze zelf in Canva kan aanpassen. Ik maakte een serie van verschillende pinterest & Instagram templates. Deze kun je in kleur, afbeelding, tekst en typografie aanpassen naar hartenlust. Opgemaakt in Canva zodat je zelf de vormgeving kan aanpassen per post.

mentale liefde

Essentiële olie flesjes

Karin ging voor het eerst haar eigen producten lijn uitbrengen en had hiervoor ontwerpen nodig voor haar essentiële olie flesjes. Het was super leuk om weer eens offline drukwerk te mogen ontwerpen, wat in deze snelle online wereld nog maar weinig gebeurd! Zoals je ziet is er een flink verschil met de uiteindelijke producten in kleurverschil, iets wat bij de meeste goede drukkers redelijk goed gereguleerd kan worden, in dit geval helaas niet. Geluk vonden we de uiteindelijke prints ook erg mooi en waren ze helemaal af met een zwarte sjieke dop.

www.mentaleliefde.nl

Website Update

Tijd voor een website update! Met een webshop in de maak komen er ook andere verwachtingen voor je website. Nieuwe pagina’s waarop er andere informatie gevraagd wordt dan bij alleen een blog het geval is. De website mocht in een nieuw en professioneler jasje, er werden nieuwe foto’s gemaakt van Karin, van de producten voor in de webshop én de oude en nieuwe webpagina’s kregen een metarmafose.

mentale liefde

Shopify Webshop

Tijd voor een nieuwe fase! Karin heeft haar eigen productlijn uitgebracht met essentiële oliën en kaarsen die onder het Mentale Liefde brand vallen. Hiervoor wilde ze een webshop opzetten en na wikken en wegen besloten we om voor Shopify te gaan. Het is de eerste keer dat ze producten gaat verkopen en dat is altijd even uit testen of dat iets is voor je of niet. Bij Shopify kun je net zo makkelijk je abonnement stopzetten als starten waardoor je meer keuzevrijheid hebt.