Dimphy

Ready to live out loud

Dimphy helpt mensen om hun zelfhelend vermogen weer aan te zetten en om terug in hun eigen kracht te gaan staan. Ze geeft 1 op 1 sessies zoals healings & readings maar ook EFT en Soundhealing. Een divers aanbod waarmee ze kan aansluiten op de wensen van veel mensen. Dimphy werkt met en voelt energie feilloos aan en daarom ook super leuk om dat mee te nemen en te vertalen naar een logo en website.

ready to live out loud

Logo ontwerpen

Dimphy wilde een logo wat echt haar energie zou vangen en uitstralen. We hebben gekeken naar haar favoriete kleuren paars & geel, en de zonnebloem. We speelden hier wat mee en kwamen uiteindelijk uit op het logo hiernaast.

www.readytoliveoutloud.com

Website bouwen

Ik werk zelf altijd met WordPress & Elementor en toevallig had Dimphy haar vorige website daar ook al in opgebouwd. We hebben een geheel nieuwe website gemaakt waar Dimphy voor de foto’s, teksten en input zorgde. Ook hebben we een huisstijl & logo voor haar gecreëerd met haar favoriete bloem als logo en de kleuren paars en geel als huisstijl. Uitdagend, vooral voor mij om hier een smaakvolle representatie van te maken op haar website. Uiteindelijk hebben we iets gecreëerd wat absoluut passend is bij de energie van Dimphy én ook heel uniek is! En gelukkig vonden we het ook allebei mooi haha! Dimphy wilde ook de mogelijkheid om haar website in het Nederlands én Engels te kunnen zetten dus gebruikte we een plugin zodat we de website in twee talen konden maken.