Anne roose- van Leeuwen

Vuurvrouw

Anne is de eigenaresse van zowel Vuurvrouw als Lands of the Setting Sun. Ik kende Anne al een paar jaar en droomde stiekem al een tijdje om ooit nog eens samen te werken met haar. Ik benaderde haar voor een functie binnen LotSS maar daar zochten ze iemand voor waar ik zelf van vond dat ik niet helemaal binnen het profiel pastte. Helaas! Een maand later kreeg ik een berichtje van Anne dat ze een VA zocht voor haar andere bedrijf, Vuurvrouw! 3x raden hoe enthousiast ik werd! Ze zocht iemand die kon meegroeien met haar bedrijf, die thuis was in Kajabi (wat ik nog niet was) en samen met haar de toen nog te maken huisstijl kon toepassen op haar website én social media. En daarnaast was ze ook bezig met een groots en vernieuwend programma wat ze wilde gaan lanceren. Mijn taak zou zijn om haar hierin te ondersteunen, een workflow aan te maken die voor structuur en een fijne bedding zorgde zodat we deze taken succesvol en zacht konden uitvoeren.

www.vuurvrouw.net

Website bouwen

Zoals ik al zei, thuis in Kajabi was ik nog niet. Maar als ik ergens goed in ben is het in rap tempo een nieuw programma eigen maken. Zo heb ik in een maand tijd Kajabi van binnen en buiten geleerd zodat ik kon gaan bouwen aan een heldere en goedlopende structuur en automatisering. In Kajabi kun je je website bouwen, nieuwsbrieven maken, producten verkopen, leeromgevingen inrichten en nog veel meer. Getalenteerde Elsemiek van Pine & Pencil maakte de huisstijl van Vuurvrouw en aan ons de taak om deze te vertalen naar een website én social media. Anne heeft enorm veel mooie beelden die erg van pas kwamen en daarnaast creëerde ze ook met AI passend beeldmateriaal voor de website.

@vuur.vrouw

Social Media Templates

De huisstijl mocht ook worden doorgevoerd naar haar social media en we hebben een reeks aan ontwerpen voor Instagram stories en posts gemaakt. Zodat ze altijd wat templates achter de hand heeft om mee te creëren als ze daar behoefte aan heeft.